Grootverpakking snoep voor een voordelige prijs

Zelf snoepzakjes maken voor een verjaardag of een andere partij, maar kost het je wel allemaal teveel als je kijkt naar hoeveel snoep je moet kopen. Geen probleem de mensen van Snoepman kunnen je hierbij helpen. Zij verkopen grootverpakking snoep voor een voordelige prijs. Ze kunnen enorme hoeveelheden snoep voor je leveren en hoe meer je besteld hoe goedkoper het wordt. Er zijn 3 verschillende opties. Je hebt 29 kilogram aan snoep, 58 kilogram aan snoep en tot slot heb je 116 kilogram aan snoep die je zo direct kan bestellen. Als je de prijzen die ze hanteren vergelijkt met die in een supermarkt schrik je jezelf rot, het kan veel goedkoper dan in de supermarkt.

snoepman

Chocolade bij Snoepman

Naast een grootverpakking snoep hebben ze nog veel meer waar je uit kan kiezen, zoals verschillende chocoladesoorten. Ze hebben er 2. Deze zijn perfect om als cadeautje te geven of om te verkopen bij een kerstmarkt voor het goede doel. Ze hebben chocolade truffels en chocolade zeevruchten. Deze chocolade is van Belgische kwaliteit en niks minder. Je kan bij de chocolade ook kiezen uit hoeveel je wilt hebben in een pakketje. Dit kan vanaf 2 stuks tot aan 500 gram aan chocoladetruffels.

Uitstekende kwaliteit en service

De service die Snoepman kan leveren is heel goed. Ze kunnen al je vragen over het snoep en over het assortiment beantwoorden met een duidelijk antwoordt. Verder is de kwaliteit van het snoep net zo goed. Geen huismerk spul vol met zoet en smaakstoffen, maar gewoon kwaliteit snoep.