De schoenen van het merk Pertini kreeg ik cadeau

Pertini, van dit merk had ik nog nooit gehoord. Toen mijn vriendin weer voor de zoveelste keer nieuwe schoenen droeg toen wij laatst een avondje uit gingen, wilde ik eens weten waar zij haar schoenen kocht. Zij vertelde mij dat zij altijd haar schoeisel besteld op: vanbommelschoenen.be. Dit adres was mij allang bekend maar het merk heb ik nog niet kunnen ontdekken. Ik besloot direct eens op de website te kijken om gericht te gaan zoeken. Al snel vond ik het paar dat mijn vriendin aan had, op de afbeelding ernaast stonden schoenen die niet in mijn kast mocht ontbreken. Omdat ik niet perse schoenen nodig had besloot ik om een aankoop uit te stellen.

pertini

Direct wist ik wie deze bestelling had gedaan

Al een aantal weken loop ik ook op de schoenen van het merk Pertini. Deze kwam de postbode brengen de dag nadat mijn vriendin op bezoek is geweest, toen ik de firma naam zag en ik mijn ogen niet kon geloven toen ik de doos opendeed, wist ik wie ik moest bellen om te bedanken. Mijn vriendin is een lieve schat en ik ben erg blij met dit cadeau. Nu moet ik haar nog maar eens zien te overtreffen met een cadeau die ik over een maand voor haar verjaardag moet zoeken.